• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Tidligere fransk landsholdsprofil: Én klub har en stor fordel i jagten på Mbappé

Foto: Getty Images

Den tidligere franske landsholdsspiller Willy Sagnol mener, at Kylian Mbappé vil kunne udvikle sig til en 'konge' under Jürgen Klopp.

Af gram

Den tidligere Bayern München-back Willy Sagnol opfordrer nu landsmanden Kylian Mbappé til at overveje et skifte til Liverpool.

- Liverpool har en stor fordel. Med Klopp har de en træner, som enhver spiller i verden ønsker at spille under, lyder det ifølge Bild fra Sagnol.

Læs også: Mbappé hylder Klopp og kompagni: Liverpool har været en maskine

- Mbappé vil dog være nødt til at ændre sin stil under Klopp, som kræver et stort stykke defensivt arbejde fra sine angribere. Og det er en ting, som Mbappé ikke er særligt god til. Men det kan han lære. Især ved at spille under Klopp. 

- Der er ingen tvivl om, at Mbappé ville kunne blive en konge under Jürgen Klopp i Liverpool. 

Mbappé beundrer Liverpool
Kylian Mbappé roste for nyligt også Liverpool til skyerne.

- Liverpool har været en maskine i Premier League i denne sæson. De har fået det til at se nemt ud at vinde. Men sandheden er, at det aldrig er nemt. Den slags præstationer er ikke noget, der bare kommer af sig selv. 

- Deres skarphed er et resultat af hårdt arbejde til træning, og et resultat af at have en rigtig dygtig træner. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...