• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lasse Sylvest Mikkelsen

Tidligere Manchester United-talent bekymret over Christian Eriksen-rygter

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-spiller Luke Chadwick mener ikke, at klubben behøver bruge tid og penge på Christian Eriksen.

Af mikkelsen

Den danske landsholdsspiller har tidligere været en af de helt store stjerne i Premier League, da han tørnede ud for Tottenham, og det kan meget vel ende i et comeback til den bedste engelske række til januar.

Flere italienske medier som Calciomercato og Corriere dello Sport skriver tæt på hver dag, at Christian Eriksen er på vej væk fra Inter, og senest at Arsenal og Manchester United har udvist stor interesse i ham.

Men hvorvidt danskeren vil være et aktiv for Premier League-klubberne er der stor diskussion om, og senest har den tidligere Manchester United-spiller Luke Chadwick forholdt sig til Eriksen.

Han erkender danskerens kvaliteter, og at han er en teknisk dygtig spiller, men han tvivler på, om der er plads til ham i United.

- Han er helt sikkert en fantastisk spiller, der har haft stor succes i Premier League før, men en af mine helt store anker, hvis United henter ham, er, hvor skal han spille?

- (Donny, red.) Van de Beek er lige kommet til. Bruno Fernandes er også en lignende spiller, men han starter hver gang, han er klar, på grund af hans præstationer. Jeg mener, at der er andre positioner, som behøver forstærkninger end en kreativ midbanespiller som Eriksen er, siger Chadwick til mediet CaughtOffside.

Luke Chadwick var på kontrakt i Manchester United i perioden 1999 til 2004, hvor det mest blev til forskellige lejeophold. Midtbanespilleren nåede dog 25 kampe i United-trøjen og scorede to mål.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...