• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Tidligere Real Madrid-spiller benægter: Står ikke bag mordforsøg

Foto: Getty Images

Den tidligere Real Madrid-spiller Raúl Bravo afviser kategorisk, at han står bag mordforsøget på den tidligere Juventus-angriber Darko Kovacevic.

Af gram

Den tidligere Juventus-angriber Darko Kovacevic slap med skrækken, da ukendte gerningsmænd for et par uger siden begyndte at skyde efter ham.

Den 46-årige serber befandt sig udenfor sit hus i Athen, og slap for alvorlige skader, selvom han måtte en tur på hospitalet. 

Læs også: Tidligere Juventus-angriber skal i fængsel: Involveret i mafia-afpresning

Blev smidt i fængsel sidste år
Efterfølgende har den serbiske avis Telegraf reporteret, at Kovacevic' tidligere holdkammerat i Olympiakos, Raúl Bravo, var involveret i forsøget på at tage livet af serberen. Ifølge den italienske avis Gazzetta dello Sport ville gerningsmændene forsøge at bringe serberen til tavshed, efter at han havde fået informationer om matchfixing i Spanien.

Raúl Bravo blev sidste år fængslet efter matchfixing-skandalen Operation Oikos. Det skriver Marca. Bravo, der spillede i Real Madrid fra 2001 til 2007, er i øjeblikket løsladt mod kaution.

Det rene nonsens
I et interview med Radio Marca afviser Raúl Bravo nu, at han på nogen måde har involveret i forsøget på at slå sin tidligere holdkammerat ihjel.

- Et medie i Serbien reporterede det, og jeg blev chokeret over at læse, at jeg skulle have beordret Kovacevic myrdet. Det eneste, der tæller for dem, er at sælge, og det sælger at skrive, at jeg ønskede at slå Darko ihjel. Det er en vanvittig historie, og det er det rene nonsens.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...