• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Tidligere Spurs-spiller: Real Madrid kommer efter Kane

Foto: Getty Images

Harry Kane er nødt til at forlade Tottenham, hvis han vil redde sin karriere, siger Pascal Chimbonda.

Af gram-hanssen

Harry Kane har velsagtens været den allerstørste engelske spiller, siden han brød igennem på Tottenhams førstehold tilbage i 2014/15-sæsonen.

Kanes personlige succes er, nok ikke helt tilfældigt, faldet nogenlunde sammen med Tottenhams gode form, henover de sidste fem år. Men i år er Tottenham startet aldeles katastrofalt, og ligger aktuelt nummer 14 i Premier League. 

Læs også: Tottenhams Harry’er sikrede engelsk sejr i Kosovo

Derfor bør Kane da også snart søge nye græsgange, uanset hans kærlighed til London-klubben. Det siger den tidligere Tottenham-back, Pascal Chimbonda.

- Når han spiller for England, har han spillere som Raheem Sterling og Jadon Sancho, og der kan man se, at han er på samme bølgelængde som dem, siger Chimbonda til Gambling.com.

- De her gutter kreerer chance efter chance for ham på landsholdet, og det giver ham selvtillid. Det får han ikke helt fra sine Spurs-holdkammerater hidtil i denne sæson.

Chimbonda er ikke i tvivl om, at det vil være svært for Kane at forlade klubben, men understreger, at han bliver nødt til det for sin karrieres skyld. Kane hører til i en absolut topklub, fastholder franskmanden. 

- Hvis han var nødsaget til at sælge Kane, tror jeg ikke Levy ville lade ham gå let. Jeg tror ikke, han ville acceptere mindre end hvad PSG betalte for Neymar, så det kræver nok en verdensrekord, hvis nogen ville købe ham. 

- Det ville ikke undre mig, hvis Real Madrid, Barcelona eller endda PSG ville betale den slags penge, men det vi har set over de seneste par år er, at penge ikke er nogen forhindring, hvis en af topklubberne vil have en specifik spiller. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...