• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Tidligere United-spiller: Ronaldinho lokkede mig til Old Trafford

Foto: Getty Images

Manchester United var i sommeren 2003 tæt på at hente både Ronaldinho og Kleberson. Førstnævnte glemte dog at informere sin landsmand om, at han havde ændret sine planer.

Af gram

Den brasilianske midtbanespiller Kleberson skiftede i 2003 til Manchester United fra Paranaense i hjemlandet, men verdensmesteren måtte tage alene til det nordlige England.

I et interview med FourFourTwo afslører Kleberson ellers, at Ronaldinho havde fortalt ham, at de kunne skifte til Manchester United sammen. I sommeren 2003 jagtede den engelske klub således både Ronaldinho og Kleberson, og de to brasilianere var på det tidspunkt afsted til Confederations Cup med landsholdet.

Læs også: Ronaldinho om Messi: Jeg kan ikke sige, at han er den bedste nogensinde

Ændrede sine planer
Ronaldinho endte som bekendt med at droppe det kolde Manchester til fordel for varmen i Barcelona. Det viser sig dog nu, at Ronaldinho glemte at informere sin landsmand om, at han havde ændret sine planer. 

- Der var to klubber, der var interesserede i at hente mig. Manchester United og Leeds. Det var et nemt valg, men der hører en sjov historie til det. Jeg var afsted med landsholdet til Confederations Cup i Frankrig, da United bekræftede, at de var interesserede i mig. 

- Jeg husker det tydeligt. Jeg var sammen med Ronaldinho og hans bror, Assis, der også er hans agent. 'De vil hente os begge to,' sagde Ronaldinho. 'Okay, så lad os gøre det,' sagde jeg. Jeg var så glad for, at han ville tage med mig. Jeg tog tilbage til Brasilien, hvor jeg fortsatte med at forhandle med United. Men Ronaldinho narrede mig. Han endte med at tage ned i varmen i Barcelona for at spille, mens han sendte mig til Manchester. Vi joker stadig om det i dag. Han ved, at han skylder mig en tjeneste, lyder det fra Kleberson.

Kleberson spillede i Manchester United indtil 2005, hvor brasilianeren tog videre til tyrkiske Besiktas.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...