• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

En tvivlsom bilist: Guardiola har smadret biler for fire millioner

Foto: Getty Images

Pep Guardiola er en genial fodboldtræner, men bag rattet går det tilsyneladende mindre godt for Manchester City-bossen.

Af gram

Trænerkarrieren har i mange år kørt derudaf for Pep Guardiola, der af mange regnes for at være verdens bedste træner.

Bag rattet går det dog tilsyneladende mindre godt for Manchester City-bossen, der allerede har beskadiget en håndfuld dyre biler i sin tid i England. 

Læs også: Leicester-spiller er rigere end både Messi og Ronaldo

Den engelske avis The Sun citerer bogen 'Pep's City: The Making of a Superteam', hvor forfatterne altså kan afsløre, at Guardiola tilsyneladende er til fare for sig selv og sine omgivelser på landevejen.

- I dag kører han i en sort Mercedes. Lige siden Barcelona-dagene har han haft et ry for at være en yderst tvivlsom bilist, og det er hans fjerde bil, siden han kom til Manchester (i 2016, red.). Hans sidespejle overlever sjældent længe, og han har også formået at fylde en diesel-Range Rover op med benzin, ligesom han har smadret en sølvfarvet Bentley, lyder det i bogen.

En dyr omgang
Den 48-årige spanier har ifølge avisen således en del biler på samvittigheden. En Range Rover til 1,3 millioner kroner, en Bentley GTX700 til 1,7 millioner kroner, en Mercedes GLE til 700.000 kroner og en Mini Cooper til 260.000 kroner. Den sammenlagte værdi af disse biler er således næsten fire millioner kroner.

- Pep er genial til mange ting, men at køre bil er tilsyneladende ikke en af disse ting. Han har haft problemer på vejene i Manchester, og han har en del buler, lyder det således ifølge The Sun fra en unavngiven kilde.

Fik sin første bil af Laudrup
En interessant anekdote, set med danske briller, er, at Pep Guardiola faktisk fik sin første bil af Michael Laudrup, dengang de to herrer begge spillede i Barcelona. 

Det var dog ikke sin egen bil, som Laudrup gav til den dengang unge Guardiola. Den danske legende valgte istedet at sælge sin hustrus bil til den unge Barcelona-spiller, til en meget favorabel pris. For at gøre ondt værre, så havde Michael Laudrup tilmed glemt at informere sin hustru om, at han havde givet hendes bil væk. 

Herefter skulle man have troet, at Michael Laudrup havde lært lektien. Men da danske Ronnie Ekelund kom til Barcelona for at spille på klubbens andethold, valgte Michael Laudrup for anden gang at give hustruens bil væk.

- Jeg er jo nok kommet til at give Siws bil væk et par gange – uden at hun vidste det, udtalte Michael Laudrup tilbage i 2011 til B.T.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...