• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Til sidst havde Mourinho kun opbakning fra én Tottenham-stjerne

Foto: Getty Images

Ifølge The Athletic var Tottenham-spillerne trætte af José Mourinhos defensive tilgang, hvilket i sidste ende kostede portugiseren jobbet.

Af gram

José Mourinho blev mandag fyret i Tottenham, og ifølge The Athletic begyndte flere fremtrædende Tottenham-spillere allerede i februar at tvivle på portugiseren. 

- Det var halvleg på Etihad Stadium den 13. februar. Tottenham var bagud med 1-0 til Manchester City, men holdet var stort ikke kommet frem til noget som helst i kampen. Ingen skud indenfor rammen, ingen hjørnespark, 35.9 procents boldbesiddelse. José Mourinho trådte ind i omklædningsrummet og var usædvanligt positiv. Han sagde til spillerne, at de gjorde det godt, og at de bare skulle fortsætte. Nogle af de mere erfarne spillere i omklædningsrummet var chokerede over, at sådan en passiv, negativ tilgang kunne være den rette for klubben. 'Mener du seriøst, at det her er godt?' lød det således fra en af spillerne. Tottenham leverede intet i anden halvleg, og endte med at tabe 3-0, lyder det således fra The Athletic. 

Ifølge The Athletic var det et øjeblik, der indkapslede den mentale afstand mellem spillerne og deres træner. 

- En afstand, der i sidste ende kostede Mourinho jobbet.

Alt for defensivt fokus
Ifølge The Athletic fandt Tottenham-spillerne José Mourinhos træningssessioner 'kedelige', og størstedelen af truppen forventede angiveligt en fyring. Til sidst var det angiveligt kun Harry Kane, der bakkede op om José Mourinho. Forud for en kamp mod Liverpool brugte Tottenham-spillerne således timevis på at træne, hvordan de skulle forsvare sig mod indkast, mens der ikke blev tænkt så meget i, hvordan Tottenham selv skulle skabe kampen. 

- I årevis har Tottenham-hold på alle niveauer fokuseret på at bygge spillet op bagfra og spille bolden rundt. Men med Mourinho var det alt sammen glemt, skriver The Athletic således. 

I sidste ende passede portugiseren ganske enkelt ikke til Tottenham, lyder det fra en kilde i omklædningsrummet, som The Athletic har talt med. 

- Han har suget kulturen ud af klubben, og har dermed ødelagt det, som Spurs har stået for i årevis.

Efter onsdagens 2-1-sejr over Southampton slog Gareth Bale da også fast, at Tottenham efter Mourinhos exit i højere grad skal spille fremadrettet fodbold

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...