• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Tilbudt 450 millioner: Storklub vil forgylde Eriksen

Foto: Getty Images

Christian Eriksen kan til sommer for alvor score kassen, da danskeren kan forlade Tottenham kvit og frit. Franske PSG har nu angiveligt tilbudt Eriksen en fyrstelig hyre.

Af gram

Christian Eriksen har næppe problemer med økonomien, men til sommer kan danskeren for alvor se frem til at score kassen. Tottenham-spilleren har således modtaget et yderst interessant tilbud fra den franske storklub Paris Saint-Germain.

Til den tid vil Eriksen således være en fri mand, idet hans kontrakt med Tottenham udløber. Og som kontraktfri spiller er man særdeles godt stillet, hvad angår lønforhandlinger med potentielle nye arbejdsgivere.

Læs også: United dropper januar-planen - vil gafle gratis Eriksen til sommer

Det kan Juventus-spilleren Aaron Ramsey skrive under på. Waliseren havde i sommer kontraktudløb i Arsenal, og skiftede herefter til Juventus, hvor han nu hæver 3,5 millioner kroner om ugen i løn.

Det hidtil bedste tilbud
Og nu forlyder det, at Paris Saint-Germain har lagt et ganske fint tilbud på Christian Eriksens bord. Franskmændenes sportsdirektør har således tilbudt danskeren en fem-årig kontrakt med en årsløn på 90 millioner kroner, hvis man skal tro det italienske medie FC Inter News.

Dermed kan Eriksen sammenlagt sætte 450 millioner kroner ind på kontoen, hvis han ender med at tage til Paris og fuldføre kontrakten. Danskerens ugeløn vil lyde på 1,7 millioner kroner om ugen. Ifølge avisen Express tjener danskeren i øjeblikket 655.000 kroner om ugen i Tottenham.

Tilbuddet fra Paris Saint-Germain er rent økonomisk det mest attraktive, som Eriksen hidtil har modtaget, lyder det. Både Inter og Juventus meldes også at være interesseret i Tottenham-profilen, der i weekenden scorede direkte på frispark mod Norwich. De to italienske klubber har angiveligt været i kontakt med Eriksens agent, Martin Schoots. I Spanien er Real Madrid og Atlético Madrid begge interesserede, men ingen af disse to klubber har endnu sendt et officielt bud afsted. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...