• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

De 10 bedste angribere på planeten - rangeret

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo er at finde på tredjepladsen på FourFourTwos liste over de bedste angribere på planeten.

Af gram

Fodboldmagasinet FourFourTwo har udarbejdet en liste over verdens bedste angribere, og der er næppe mange, der vil argumentere imod magasinets valg til førstepladsen, som er gået til Robert Lewandowski.

Bayern München-stjernen nettede således 55 gange for sydtyskerne i sidste sæson, mens han indtil videre har scoret fem gange i tre ligakampe i denne sæson. 

Læs også: Top 10: Disse klubber brugte flest penge i transfervinduet

Der er tale om en liste over spillere, der primært spiller som 9'ere, og det betyder, at stjerner som Lionel Messi, Kylian Mbappé, Mohamed Salah, Neymar og Pierre-Emerick Aubameyang ikke har været i spil. 

På andenpladsen har FourFourTwo valgt Harry Kane. Magasinet fremhæver englænderens afslutningsevner samt evne til at holde på bolden. Den 35-årige Cristiano Ronaldo indtager tredjepladsen, mens Christian Eriksens holdkammerat i Inter, Romelu Lukaku, er at finde på fjerdepladsen.

Top 10: De bedste angribere i verden

1. Robert Lewandowski (Bayern München)
2. Harry Kane (Tottenham)
3. Cristiano Ronaldo (Juventus)
4. Romelu Lukaku (Inter)
5. Sergio Agüero (Manchester City)
6. Erling Haaland (Dortmund)
7. Karim Benzema (Real Madrid)
8. Raul Jimenez (Wolverhampton)
9. Luis Suárez (Atlético Madrid)
10. Jamie Vardy (Leicester)

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...