• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Top 10: De mest overvurderede spillere nogensinde

Foto: Getty Images

Man bevæger sig ind på øretævernes holdeplads, når man udvælger en liste over de mest overvurderede spillere nogensinde. Football365 har dog vovet pelsen, og deres liste inkluderer nogle kontroversielle valg.

Af gram

At udvælge en liste over de mest overvurderede spillere nogensinde kan sammenlignes med at bevæge sig ud i et minefelt. 

Fodboldmediet Football365 har dog alligevel valgt at tage chancen, velvidende at mange fans formentlig vil rase over beslutningerne.

Læs også: Top 10: De mest værdifulde spillere med kontraktudløb til sommer

10. Hulk
Brasilianeren har tilbragt det meste af karrieren udenfor de store ligaer, og bortset fra en enkelt god sæson i FC Porto har Hulk ikke været de store transfersummer værd, lyder argumentet.

9. Hidetoshi Nakata
Den tidligere Parma-spiller var gennemsnitlig og levede højt på, at han fik et gennembrud på et tidspunkt, hvor få andre asiatiske spillere havde gjort noget lignende, lyder det fra Football 365.

8. Paul Scholes
Englænderen har levet højt på at være en 'one-club-man', men det var først i trediverne, at Scholes udviklede sig til en profil i United, lyder det fra Football365.

7. Neymar
Brasilianeren har ikke haft held med at øge den franske ligas prestige, og er i PSG blevet overhalet af Mbappé, lyder kritikken.

6. Philippe Coutinho
Coutinho var aldrig den bedste spiller i Liverpool, og døjer med ikke at have en fast defineret position, lyder argumentet.

5. Georgi Kinkladze
Den tidligere Manchester City-spiller opnåede kun fire mål i sin eneste sæson i Premier League for Manchester-klubben.

4. Claude Makelele
Der er blevet gjort et for stort nummer ud af franskmandens betydning i Real Madrid, lyder kritikken.

3. Roberto Carlos
Brasilianeren var rent defensivt langt fra imponerende, og var ofte på hælene, lyder det fra Football365.

2. David Ginola
Franskmanden nød stor anerkendelse, men var i virkeligheden meget ufarlig foran mål, lyder kritikken.

1. Pélé
Brasilianeren har kaldt sig selv den bedste nogensinde, men angriberen var ikke engang sit holds bedste spiller under de tre VM-slutrunder, hvor Pélé var med til at vinde guld, lyder det fra Football365.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...