• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Toptræner overraskede Mourinho på gaden: Han bandede foran min familie

Foto: Getty Images

José Mourinho var i søndags på vej til stormagasinet Harrods for at foretage et par indkøb, da han blev overrasket af Burnley-cheftræner Sean Dyche. Det tilfældige møde fandt sted dagen efter, at Tottenham smadret Dyches tropper med 5-0. Burnley-bossen forklarer nu, at Mourinho blev så chokeret, at han først kom til at bande foran Dyches kone og børn.

Af gram

Burnley blev lørdag med ydmyget med hele 5-0 af Tottenham, og dagen efter løb de to holds cheftrænere ind i hinanden, da de begge var ude for at shoppe i Londons gader.

Sådan lyder det nu fra Burnley-cheftræner Sean Dyche, der forklarer, at Mourinho blev så overrasket, at han kom til at bande foran Dyches familie.

Læs også: Mourinho om Eriksen og reserverne: Fik meget information

- Jeg kan fortælle dig en lille historie fra det virkelige liv. Efter en skidt dag for os - det var utvivlsomt et skidt resultat - løb jeg ind i José Mourinho i London, hvor der bor otte millioner mennesker. Det var et besynderligt øjeblik for os begge, lyder det ifølge Goal fra Dyche.

- Men vi havde begge ret, for han sagde, at de havde spillet rigtig godt, mens jeg sagde, at vi havde spillet rigtig skidt. Så vi havde begge ret. Det var et interessant øjeblik i en storby med otte millioner mennesker. Jeg var forresten på vej til Poundstretchers (en discountforretning, red.), mens han var på vej til Harrods (et luksuriøst stormagasin, red.). 

- Hans ansigt var faktisk mere chokeret end mit, for han kom bare gående for sig selv, med sin hat på, da jeg så ham. Og han blev helt overvældet, da jeg så ham, så han kom til at sige et grimt ord. Derefter sagde han: 'Undskyld, din hustru og børn er her.' Men han var virkelig behagelig, hvilket selvfølgelig ikke var så underligt, efter at han lige smadret os dagen før. Men vi stod og talte i seks-syv minutter om, hvordan han er ved at falde på plads, og om tilværelsen generelt og den slags. Han var ganske behagelig, lyder det fra Dyche.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...