Video : Tipsbladet
Generelle

Tottenham skal i omkamp mod Southampton og Højbjerg efter remis

Tottenham og Southampton skal ud i endnu et opgør mod hinanden, efter at de to hold her til eftermiddag spillede 1-1 i FA Cup'en.

Southampton inviterede her til eftermiddag Tottenham til FA Cup-fodbold på Saint Mary's Stadium, på den engelske sydkyst.

Begge holds trænere havde valgt at stille med relativt stærke hold, og der var således ikke blevet roteret særlig meget i holdopstillingerne. Southamptons anfører, danske Pierre Emile-Højbjerg, var således også med fra start, mens Jose Mourinho gav debut til nyindkøbet, Gedson Fernandes. Christian Eriksen var sorteret helt fra kamptruppen, på grund af danskerens snarlige skifte til Inter.

Southampton dominerede boldbesiddelsen i første halvleg, men det var gæsterne, der havde flest målchancer. Lucas Moura og Heung-min Son havde begge fine muligheder, men første halvleg endte målløs.

Efter 58 minutter gik det så galt for 'The Saints'da Son iskoldt bankede den fladt i det fjerne hjørne fra venstre side af feltet. Målet kom efterfølgende i VAR-review for at tjekke om sydkoreaneren var offside, men det blev godkendt. 1-0 til Spurs.

Southampton pressede efter scoringen på efter en udligning, og Danny Ings burde da også have bragt balance i regnestykket ved flere lejligheder. Efter 87 minutter lykkedes det så endelig Sofiane Boufal at forlænge hjemmeholdets deltagelse i turneringen, da marokkaneren bankede bolden i nettaget.

Det oplyses først, hvornår omkampen skal spilles, når alle hold har været i aktion i fjerde runde.