• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Træls for Barça: City vil stjæle stjernefrø fra katalanerne

Foto: Getty Images

Ansu Fati har fået sit gennembrud i Barcelona i denne sæson, men bortset fra Fati er der i disse tider en tendens til, at de unge stortalenter smutter fra katalanernes akademi.

Af gram

Paris Saint-Germain hapsede i sommer stortalentet Xavi Simons fra Barcelonas La Masia-akademi, og nu står katalanerne igen til at miste endnu et stort talent.

Således forlyder det nu, at Manchester City er i forhandlinger med den 15-årige venstreback Juan Larios, som lige nu optræder for Juvenil B-holdet i Barcelona, som er for U19-spillere. Det skriver den spanske avis Sport.

Læs også: Officielt: PSG skriver med Barcelona-stortalent

Barcelona var hurtigst på aftrækkeren
Larios har længe været en spiller, som mange klubber har holdt øje med. For et par år siden strålede Larios i Sevillas akademi, hvilket gjorde ham til et mål for mange spanske klubber.

Real Madrid så dengang ud til at vinde kapløbet, men Barcelona var altså hurtigst til at få fingrene i Larios, som i lang tid har spillet med ældre spillere.

Har taget beslutningen
Den 12. januar fylder Juan Larios så 16 år, og dermed kan venstrebacken underskrive en professionel kontrakt. Ifølge kilder i Barcelona, som Sport har talt med, tegner det til, at Larios allerede har taget en beslutning om at skifte til Manchester City.

Barcelona har ellers forsøgt at lokke Larios med en bedre kontrakt, men det ser ikke ud til at have overtalt den unge spiller. 

I Manchester City har man allerede et par tidligere La Masia-talenter i Eric Garcia og Adria Bernabe. Førstnævnte fik onsdag sin Champions League-debut i 4-1-sejren over Dinamo Zagreb.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...