• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Træls for Liverpool: Misser kæmpebeløb på grund af Coutinhos Bayern-skifte

Liverpool går glip af en stor bonus, fordi Philippe Coutinho er skiftet fra Barcelona til Bayern München.

Af gram

Philippe Coutinho blev i januar sidste år den dyreste spiller i Barcelonas historie, da katalanerne hentede midtbanespilleren i Liverpool.

Coutinho kunne dog ikke få gang i spillet på Camp Nou, og brasilianeren er nu blevet udlejet til Bayern München. 

Læs også: Philippe Coutinho ankommet til München

En skuffende udvikling for Barcelona - og i Liverpool har nyheden om udlejningen nok heller ikke vakt den store begejstring.

Går glip af stort beløb
Den spanske avis Sport skriver således, at Liverpool går glip af en kæmpe bonus, som englænderne ville have fået udbetalt af Barcelona, hvis Coutinho opnåede 100 kampe for den spanske klub.

Brasilianeren nåede kun at spille 76 kampe for Barcelona, og dermed går Liverpool glip af en bonusudbetaling på hele 149 millioner kroner.

Barcelona betalte Liverpool 895 millioner kroner for Coutinho sidste år, og måtte herefter betale yderligere 37 millioner kroner, da Coutinho havde rundet 25 kampe. Barcelona skulle desuden betale Liverpool 75 millioner kroner til Liverpool sidste sommer, da klubben kvalificerede sig til Champions League. Dermed er den endelige pris omtrent 1007 millioner kroner.

Nu ser det dog ud til, at det for Liverpools vedkommende er slut med at få udbetalt flere bonusser i denne omgang.

(Foto: fcbayern.com).

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...