• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Transferekspert: Disse tre stjerner har størst chance for at slå Neymars rekord

Foto: Getty Images

Den italienske transferguru Fabrizio Romano har udpeget de tre spillere, der har bedst mulighed for at slå Neymars rekord som verdens dyreste spiller.

Af gram

Neymar har i de seneste tre år haft æren af at kunne kalde sig verdenshistoriens dyreste fodboldspiller, efter at Paris Saint-Germain i 2017 hentede brasilianeren for 1,6 milliarder kroner i Barcelona.

Men ifølge den italienske transferjournalist Fabrizio Romano, der arbejder for Sky Sport Italia og The Guardian, er der tre lysende stjerner på fodboldhimlen, som inden længe kan snuppe rekorden fra Neymar. 

Læs også: Overblik: De største gennemførte transfers i dette vindue

Peger på tre unge angribere
I et interview med SPORTbible blev Fabrizio Romano således bedt om at pege på tre spillere, der har potentiale til at slå Neymars transferrekord en gang i fremtiden.

- Jeg tror, at en spiller som Haaland, som er så ung og allerede er blevet handlet for 185 millioner kroner... han kan slå rekorden. Han har en frikøbsklausul på 560 millioner kroner. Hvis jeg skal pege på én spiller, så vil jeg sige ham. For jeg elsker ham som spiller. Hans stil og hans mentalitet. Han er en maskine, en robot, lyder det fra Romano.

- Jeg kan godt lide ham, og jeg er overbevist om, at han er fremtidens angriber. I øjeblikket har vi ikke så mange unge topangribere, bortset fra Haaland og Lautaro Martinez. Jeg kan godt se dem slå Neymars rekord i fremtiden. Haalands agent, Mino Raiola, er en fænomenal sælger, og han vil forsøge sig hos mange klubber. 

- Derudover er jeg også nødt til at nævnte Kylian Mbappé, fremtidens Ballon d'Or-vinder. Han har også en fantastisk mulighed for at slå rekorden. Som jeg ser det, så kommer Real Madrid til at gå efter ham i fremtiden. Jeg tror, at Mbappé, Lautaro og Haaland kan blive spillerne, som slår rekorden. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...