• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Trods historisk krise: United-ledelse bakker op om Solskjær

Foto: Getty Images

Manchester United har hentet den ringeste pointhøst i 30 år, men cheftræner Ole Gunnar Solskjær skal angiveligt ikke frygte en fyreseddel fra klubbens bestyrelse.

Af gram

Ole Gunnar Solskjær skal ikke frygte en fyreseddel, selvom Manchester United onsdag tabte med 2-0 til Burnley på Old Trafford. Det skriver Sky Sports.

De røde djævle har efter 24 runder hentet 34 point, og det er den ringeste pointhøst i 30 år. Men alligevel skal Solskjær altså ikke frygte en fyresedel.

Læs også: Manchester United skuffer kolossalt mod Burnley på Old Trafford

Tingene går i den forkerte retning
Manchester United kunne med en sejr over Burnley have lagt pres på Chelsea, der i de seneste to kampe blot har hentet ét point. Men med onsdagens nederlag har Manchester United altså stadig seks point op til Frank Lampards tropper. 

Onsdagens fiasko var Solskjærs 12. nederlag i denne sæson, og Manchester United ligger nu blot ét point foran Sheffield United, der indtager 8. pladsen.

Efter nederlaget til Burnley tog Solskjær ansvaret for skuffelsen, og slog samtidig fast, at klubben leder efter forstærkninger.

Ole Gunnar Solskjær har i sine 45 kampe som Manchester United-boss hentet 19 sejre, 11 uafgjorte og 15 nederlag. I de seneste 12 kampe har Manchester United smidt 18 point. 

I forhold til samme tidspunkt i sidste sæson har Manchester United i denne sæson hentet 11 point, hvilket altså er en indikation på, at tingene ikke ligefrem går i den rigtige retning. Solskjær skal desuden klare sig uden den langtidsskadede Marcus Rashford, som først forventes klar til april.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...