• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Trods skotsk triumf: - Liverpool skal ikke ansætte Gerrard, hvis Klopp smutter

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Liverpool-spiller Mark Lawrenson bør de engelske mestre ikke ansætte Steven Gerrard som ny cheftræner, hvis Jürgen Klopp smutter.

Af gram

Jürgen Klopp har det svært i Liverpool for tiden, mens Steven Gerrards Rangers-mandskab søndag blev skotske mestre.

Alligevel vil det være for tidligt at ansætte Gerrard som cheftræner i Liverpool. Sådan lyder det nu fra den tidligere Liverpool-spiller Mark Lawrenson.

- Det, jeg vil sige, er... han har haft stor succes i Rangers. Men at træne Liverpool er i noget helt andet. Det ville være et kæmpe skridt. Det vil være et stort sats af klubbens ejere, Fenway Sports Group, at ansætte ham, lyder det således, ifølge BBC, fra Lawrenson.

- Jeg tror, at den naive Liverpool-fan ville sige: 'Hent Stevie G', hvis Jürgen Klopp smutter. Men jeg tror, at andre vil gå ind og sige: 'Han har gjort det helt fænomenalt i Rangers og han var en glimrende spiller, men måske burde han tage et andet job i Premier League først.

Liverpool tabte søndag med 1-0 til Fulham, hvilket var mestrenes sjette hjemmebanenederlag i træk i Premier League. Mark Lawrenson tvivler dog stærkt på, at Klopp er på vej ud, da tyskeren er 'det tætteste på Bill Shankly, som klubben nogensinde har haft'. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...