• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Trods succes: Klopp afviser forlængelse

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp har leveret flotte resultater i Liverpool, men tyskeren mener alligevel, at det er alt for tidligt at tale om en forlængelse.

Af gram

Jürgen Klopp er i disse tider en særdeles elsket person i Liverpool, efter at det er lykkedes tyskeren at føre den engelske klub til Champions League-triumf.

Klopp førte desuden Liverpool til klubbens bedste Premier League-sæson nogensinde, rent pointmæssigt.

Læs også: Pochettino: Én ting holdt mig fra at stoppe i Tottenham denne sommer

Til trods for den store popularitet har Klopp dog ikke planer om at forlænge sin kontrakt. 

Ingen grund til hast
Klopps nuværende kontrakt med Liverpool udløber om tre sæsoner, så det haster heller ikke umiddelbart med at få forlænget.

- Vi har god tid til at tage den slags beslutninger. Der er ingen grund til at gøre det nu. Det er lidt for tidligt at gå og bekymre sig om det, når der er tre år til. Det er kun en kontrakt, lyder det ifølge Metro fra Klopp.

- Ejerne er tilfredse med det, jeg leverer. Jeg elsker holdet, de er fantastiske. 

Vil ikke blive hængende for længe
Men selvom den 52-årige Klopp for tiden er populær, så er han stadig bevidst om, at han ikke ønsker at blive for længe i klubben.

- Jeg ønsker aldrig nogensinde at være i en situation, hvor folk er irriterede over, at jeg stadig er her. Det er sandheden. Det sker i fodbold, lyder det fra Klopp, der dog erkender, at tingene går fremragende i øjeblikket.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...