• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Bjerggaard

Trods tilbud fra Lazio: Giroud venter stadig på Spurs

Foto: Getty Images

Oliver Giroud har fortsat ikke noget imod at skifte til Tottenham.

Af bjerggaard

Oliver Giroud var desperat efter at skifte væk fra Chelsea i januar, men London-klubben kunne ikke hente en erstatning, og derfor måtte franskmanden blive. 

Det er ikke godt for angriberen, der normalt er på holdkortet på det franske landshold, men der er meget langt til spilletid for Chelsea frem mod EM til sommer. 

Der er da heller ingen tvivl om, at Giroud er fortid til sommer. 

Inter var interesseret i januar, men de har trukket sig, og de vil heller ikke gå efter Giroud til sommer. 

Inters konkurrenter fra Lazio er til gengæld stadig interesserede i den høje angriber, og de har en aftale klar med Giroud frem mod næste sæson. 

Giroud er dog angiveligt i tvivl. Ifølge The Telegraph venter han nemlig på, at Tottenham skulle lave et move for franskmanden. 

Noget kunne altså tyde på, at Giroud gerne ser sig selv fortsætte i Premier League og hos de største konkurrenter til hans tidligere klub Arsenal. 

Giroud har blot spillet fem kampe i Premier League i denne sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...