• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Tuchel udpeger 90'ernes drømmehold: Har valgt dansker

Foto: Getty Images

Thomas Tuchel blev sat på en hård opgave under et interview, hvor Chelsea-bossen skulle sætte sit drømmehold for 90'erne.

Af gram

Thomas Tuchel må siges at være et af de varmeste trænernavne, efter at tyskeren førte Chelsea til Champions League-triumf. 

Og i et interview med London-klubbens trøjesponsor, 3, blev Tuchel så bedt om at udpege sit drømmehold for 90'erne. Intervieweren bad Tuchel om at vælge mellem Oliver Kahn og Peter Schmeichel, og her valgte Chelsea-bossen altså at forbigå sin landsmand. 

- Her vil jeg gå imod Tyskland. Jeg vælger Schmeichel. Modigt valg. Jeg håber, at Ollie (Kahn, red.) vil tilgive mig, men jeg vælger Peter Schmeichel, lød det således fra Tuchel. 

Ronaldo forbigået
I bagkæden endte Tuchel med at pege på Javier Zanetti, Ronald Koeman, Marcel Desailly og Roberto Carlos, mens Chelsea-bossen valgte Didier Deschamps, Zinedine Zidane og Clarence Seedorf på midtbanen. 

I angrebet valgte Thomas Tuchel at pege på Rivaldo, Luis Figo og Raúl. 

Dermed blev der altså ikke plads til legender som Ronaldo, Paolo Maldini og David Beckham. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...