• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Tysk supertalent: Hvis man vil være en stjerne, går man ikke galt med Bayern

Foto: Getty Images

Kai Havertz lægger ikke skjul på, at det kunne være interessant med et skifte til Bayern München.

Af gram-hanssen

Bayer Leverkusens 20-årige stjerneskud, Kai Havertz, tiltrækker interesse fra flere europæiske topklubber, herunder angiveligt både Barcelona og Real Madrid. 

Havertz har dog også været stærkt rygtet til Bayern München, som ofte er en attraktiv destination for de bedste tyske spillere. Havertz erkender da også, at han bestemt ikke er uinteresseret. 

Læs også: Bayern skifter kurs: Vil stjæle cheftræner fra PSG

- De er nok den største klub i Tyskland, og der har været mange succesfulde unge spillere, der har har været der. Derfor er jeg blevet kædet sammen med Bayern, men vi må se hvad der sker, siger Havertz til Marca. 

- Der er spillere, der vil blive tæt på deres familie, og andre der siger 'Jeg vil bo i et andet land'. Men det er klart, at hvis man vil være en stjerne i Tyskland, så kan man ikke gå galt med Bayern. 

Havertz afviser dog heller ikke, at han godt kunne tænke sig at prøve kræfter i udlandet på et tidspunkt. 

- Jeg tror, at jeg har fået nok international erfaring i Leverkusen. Jeg kender rytmen i de internationale kampe, og jeg har tillid til, at jeg kan tage til udlandet på ethvert tidspunkt, og spille i klubber udenfor Tyskland. I øjeblikket vil jeg gerne have en god sæson. Bagefter, så må vi se, siger Havertz. 

Havertz er formentlig med fra start, når Leverkusen i morgen gæster Wolfsburg. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...