• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Tysk landstræner får kritik af landsholdsprofil: - Jeg er i tvivl om hans plan

Foto: Getty Images

Toni Kroos erkender nu, at han er i tvivl om, hvorvidt Joachim Löw har taget den rette beslutning ved at vrage Thomas Müller fra landsholdet.

Af gram

Thomas Müller er en nøglespiller for Bayern München, som i sidste sæson vandt the treble.

Alligevel har Müller ikke optrådt for det tyske landshold siden 2018, fordi landstræner Joachim Löw dengang besluttede at droppe Müller, Mats Hummels og Jerome Boateng. Löw har flere gange afvist at ændre sin beslutning, selvom blandt andet Franz Beckenbauer har opfordret landstræneren til at bruge Müller igen.

Skeptisk Kroos
Også internt i den tyske landsholdstrup undrer man sig over landstrænerens beslutning. Således sætter Real Madrid-stjernen Toni Kroos nu spørgsmålstegn ved Löws beslutning.

- Jeg tror, at man i sidste ende er nødt til at planlægge lidt fremad. Jeg er nu i tvivl om, at trænerens plan - som han udtænkte den dengang - har vist sig at være rigtig, lyder det, ifølge Kicker, fra Toni Kroos. 

Tyskland er i gruppe med Frankrig, Portugal og Ungarn til EM, og Kroos slår i interviewet med Kicker fast, at 'det handler om at sammensætte det bedst mulige hold til turneringen'. Kroos erkender samtidig, at han er 'relativt partisk', hvad angår sine tre tidligere holdkammerater, der altså næppe kommer med til sommerens slutrunde. 

Tyskland røg i VM 2018 ud i gruppespillet, og Joachim Löws mandskab blev tilbage i november smadret med 6-0 af Spanien. Thomas Müller har i denne sæson scoret 13 mål og leveret 14 assists for Bayern München. I sidste sæson blev det til 14 mål og 26 assists for den 31-årige Müller.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...