• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ude i kulden hos Mourinho: Tottenham-stjerne overvejer hurtigt exit

Foto: Getty Images

José Mourinho har vundet sine tre første kampe som Tottenham-træner, men portugiseren har kun givet Giovani Lo Celso to minutter på banen. Og argentineren overvejer derfor at forlade London-klubben, forlyder det nu.

Af gram

Giovani Lo Celso lignede en markant forstærkning, da Tottenham i sommer hentede argentineren på en lejeaftale.

Midtbanespilleren sad dog ude i det meste af september og oktober med en hofteskade, men har siden været fit for fight i en måneds tid. Efter José Mourinhos ankomst er det dog kun blevet til to minutter på banen for Giovani Lo Celso, der derfor nu rygtes på vej væk fra Tottenham igen.

Læs også: Mourinho storroser Alli: Han har spillet fantastisk efter min ankomst

Ikke perlevenner med Mourinho
Således reporterer den spanske avis Marca nu, at Giovani Lo Celso overvejer at forlade London-klubben. Lo Celso er ikke er blandt Mourinhos foretrukne, og har derfor ikke har det bedste forhold til portugiseren.

Lo Celso frygter således for sin plads på det argentinske landshold, hvis han ikke får regelmæssig spilletid i Tottenham. Midtbanespilleren er stadig ejet af den spanske klub Real Betis, som derfor skal involveres, hvis Lo Celso skal skifte.

Giovani Lo Celso har blot spillet sammenlagt 252 minutter i alle turneringer i denne sæson, hvor det er blevet til et enkelt mål.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...