• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Uimponeret Messi: Barça gjorde ikke nok for at hente Neymar

Foto: Getty Images

Barcelona-anfører Lionel Messi antyder nu, at klubbens ledelse ikke kæmpede hårdt nok for at få Neymar tilbage til klubben.

Af gram

Neymar blev sommeren igennem sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, men katalanerne var i sidste ende ikke villige til at møde Paris Saint-Germains krav.

Den spanske avis Marca reporterede efterfølgende, at flere Barcelona-stjerner var bitre over ledelsens sløje forsøg på at hente brasilianeren.

Læs også: Medie: Beckham vil hente gratis Messi til Miami

Og i et interview med den spanske avis Sport indikerer Messi nu direkte, at han langt fra føler sig sikker på, at Barça-toppen rent faktisk gjorde deres bedste i forsøget på at hente Neymar tilbage.

- Jeg ville have elsket at få Neymar tilbage. For at være ærlig, så ved jeg ikke helt, om Barça rent faktisk kæmpede hårdt nok for at få ham tilbage. Men det er sandt, at det ikke er nemt at forhandle med PSG. 

Ville have haft stor betydning
Det ville have betydet meget for Barcelona at få Neymar tilbage, slår Messi fast.

- Rent sportsligt er Neymar en af de bedste i verden. Rent kommercielt og sponsormæssigt ville det også have betydet utroligt meget for klubben.

Messi understreger, at han ikke selv blandede sig i Neymar-sagen.

- Vi bad aldrig om et køb af Neymar. Vi udtrykte blot vores holdning. Hvad hvis jeg havde blandet mig? Det er blevet bevist, at det ikke var tilfældet. 

- Jeg er ikke skuffet. Vi har en spektakulær trup, som kan spille med om alle titler, selv uden Neymar. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...