• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Undlod Mané at falde, fordi han ikke ville have Salah til at score?

Foto: Getty Images

Sadio Mané undlod at falde til jorden, da senegaleseren torsdag var involveret i en duel med Antonio Rüdiger i Chelseas felt. Og ifølge Michael Owen var forklaringen måske, at Mané ikke ønskede at se Mohamed Salah score på endnu et straffespark.

Af gram

Liverpool kom ikke på tavlen, da de forsvarende mestre torsdag tabte på hjemmebane for femte gang i træk.

Andreas Christensen og Chelsea vandt således med 1-0 på Anfield, i en kamp hvor Liverpools angribere ikke ligefrem strålede. Sadio Mané var undervejs i opgøret involveret i en duel med Antonio Rüdiger i feltet, men senegaleseren faldt ikke til jorden, og der blev ikke fløjtet for straffespark. 

Forsøgte han at sabotere Salah?
Ifølge den tidligere Liverpool-stjerne Michael Owen var Manés manglende fald dog ikke umiddelbart et udtryk for, at senegaleseren ville være ærlig. I stedet indikerede Owen, at Mané i stedet forsøgte at sabotere sin holdkammerats jagt på topscorerprisen. 

- Der var en situation i første halvleg, hvor hver eneste Liverpool-fan på planeten formentligt tænkte 'straffe!'... jeg kunne ikke tro mine egne øjne, da jeg så, at han ikke lod sig falde. Jeg siger ikke, at han burde have ladet sig falde, men normalt ser man, at angribere... jeg sidder bare og tænker over, om han måske tænkte: 'Vent et øjeblik, jeg vil prøve at score, for hvis jeg ikke bliver på fødderne, så kommer Salah til at score på endnu et straffespark'. Vi ved alle, hvor kompetetive angribere er, lød det således, ifølge Optus Sport, fra Michael Owen. 

- Vi ved alle, hvor egoistiske de her angribere på en måde er. De her spillere har kæmpet om topscorerprisen i de seneste sæsoner. 

Ifølge Michael Owen har der i de seneste sæsoner været flere eksempler på, at Mané og Salah har undladt at aflevere bolden, selvom holdkammeraten stod i en langt bedre position til at score. 

Mohamed Salah ligger i øjeblikket på førstepladsen på topscorerlisten. Egypteren er noteret for 17 fuldtræffere i Premier League i denne sæson, mens Sadio Mané er noteret for syv mål i ligaen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...