• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ung amerikaner fremhæves som en af Juventus' vigtigste spillere

Foto: Getty Images

Weston McKennie, der i denne sæson er udlejet fra Schalke 04 til Juventus, fremhæves nu som en af Torino-klubbens absolut vigtigste spillere.

Af gram

Efter ni mesterskaber på stribe har Juventus markante problemer i Serie A i denne sæson, hvor Andrea Pirlos mandskab aktuelt ligger bag både Inter og Milan i tabellen. 

Mandag formåede Torino-klubben at holde liv i mesterskabskampen, da bundproppen Crotone blev slået med 3-0 i en kamp, hvor Cristiano Ronaldo scorede to gange i første halvleg, inden Weston McKennie scorede til 3-0 i anden halvleg. 

En afgørende spiller
Den 22-årige McKennie er i denne sæson udlejet til Juventus fra Schale 04, og midtbanespilleren har indtil videre scoret fem mål i 29 kampe for Juventus. Og ifølge ESPN-eksperten Gabriele Marcotti har den unge amerikaner været en decideret profil for Juventus i denne sæson.

- Weston McKennie er så vigtig for Juventus lige nu, på grund af den måde, han løber i dybden. Det var lidt anderledes i dag (i mandags, red.), fordi de havde Aaron Ramsey på midtbanen. Normalt vil man sige, at det er Ramseys opgave (at løbe i dybden, red.), hvilket betød, at vi så en mere tilbageholdende McKennie. Men det er helt fint. Han er så alsidig på det her Juventus-hold. Endnu engang viste han i den grad sit værd. 

- Hvis der er to spillere, der virkelig skal starte inde hver eneste gang for Juventus på midtbanen, så er det Bentancur og McKennie.

Weston McKennie, der har spillet 21 landskampe for USA, har blandt andet scoret mod Barcelona og Milan i denne sæson. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...