• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

United havde næsten lukket kæmpehandel - manglende CL kan stoppe købet

Det kan på alle måder vise sig at blive dyrt for Manchester United, at klubben kiksede kvalifikationen til Champions League. Den manglende plads i top fire har nemlig bragt et ellers sikkert køb af Jadon Sancho i tvivl.

Af gram

Jadon Sanchos skifte fra Dortmund til Manchester United så mere eller mindre ud til at være en realitet - indtil den engelske klub løb ind i en formkrise og missede kvalifikationen til næste sæsons Champions League.

Sådan lyder det fra den anerkendte BBC-journalist David Ornstein.

Læs også: United-stjerner undskylder skidt for sæson til fansene

Blandt de mest eftertragtede
Den 19-årige kantspiller, der debuterede for det engelske landshold i efteråret, anses som en af de mest eftertragtede unge spillere i europæisk fodbold efter en sæson, hvor han har leveret 11 mål og 14 assists for Dortmund.

Manchester United har igennem længere tid fulgt den tidligere Manchester City-ungdomsspiller. Og ifølge Ornstein var Solskjær mere eller mindre sikker på at få fingrene i Sancho, indtil det stod klart, at der ikke kommer til at være Champions League-fodbold på programmet på Old Trafford i næste sæson.

Søger stabilitet
Ifølge Ornstein er Manchester United dog stadig Sanchos førsteprioritet, hvis han beslutter sig for at vende hjem til England.

På trods af sin unge alder er Sancho opsat på at vinde trofæer, og derfor er det en stor streg i regningen, at klubben ikke deltager i Europas fineste klubturnering i næste sæson. Derudover reporteres det, at den unge Sancho prioriterer stabilitet højt - og derfor er forbeholdende overfor et United-skifte i den nuværende situation, hvor den engelske klub er inde i en tumultarisk periode.

Paris Saint-Germain, Juventus, Barcelona og Real Madrid nævnes blandt de andre klubber, der følger englænderen.

Dortmund afviser
Dortmund-sportsdirektør Hans-Joachim Watzke insisterer på, at Sancho ikke skal nogen vegne. Han bekymrer sig ikke om spekulationerne.

- Det er jeg ligeglad med. Alle ved, at Jadon spiller for os i næste sæson. Det er et faktum, og vi har ikke sat et prisskilt på ham. Og fordi alle klubber i Europa ved det, er der ingen af dem, der har kontaktet os, lyder det ifølge Metro fra Watzke.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...