• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

United-ikon udpeger sin hårdeste modstander: Han brækkede min næse

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-stjerne Ryan Giggs har nu valgt at pege på den tidligere Inter-spiller Javier Zanetti som den hårdeste spiller, han har mødt.

Af gram

Manchester United-legenden Ryan Giggs har nu udpeget den tidligere Inter-spiller Javier Zanetti som den sværeste spiller, han har stået overfor i karrieren. 

Giggs og Zanetti nåede kun at stå overfor hinanden fire gange i løbet af deres karrierer, men argentineren fik altså efterladt et markant indtryk på Giggs. Bogstaveligt talt.

Læs også: Giggs udpeger: Disse to spillere er de bedste, jeg har spillet sammen med

Den komplette forsvarsspiller
Waliseren afslører således, at Zanetti brækkede hans næse, da Manchester United i 1999 mødte Inter i kvartfinalen i Champions League.

- Den hårdeste spiller, jeg har stået overfor, er Zanetti fra Inter. Han løb hele dagen, og han var en tidligere midtbanespiller, så han var også god med bolden. Han kunne forsvare. Han var hård. Fatisk brækkede han min næse, da vi mødte dem i kvartfinalen. Som forsvarsspiller havde han det hele, lyder det ifølge MUTV fra Zanetti.

Utrolige Scholes
I interviewet blev Giggs også bedt om at pege på sine bedste holdkammerater.

- Den bedste spiller er Cristiano. Han var selvfølgelig kun hos os i en kort periode, hvor han var brilliant. Og derefter fortsatte han de samme takter et andet sted. Men Scholesy er den bedste spiller, jeg har spillet sammen med i United. I har alle set ham. Han var latterlig til træning. Man kunne ikke komme i nærheden af ham. Han var hurtigere end alle andre. Hans hjerne fungerede bare hurtigere. Hans pasningsevner var utrolige. Og han var barsk. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...