• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

United-legende om Liverpool-profil: Han er tæt på at være verdens bedste

Foto: Getty Images

Ifølge Gary Neville er mentaliteten den store forskel på Mohamed Salah og Sadio Mané.

Af gram

Mohamed Salah indledte lørdag Premier League-sæsonen med tre fuldtræffere i 4-3-sejren over Leeds, og ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville ser egypteren skræmmende god ud. 

Ifølge Neville bør man faktisk inkludere Salah, når man diskuterer, hvem der er den bedste spiller i verden, nu hvor både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er i deres karrierers efterår.

Læs også: Liverpool-ikoner raser over håbløs defensiv: Arrogant af Van Dijk

- Salah er ikke langt fra. Lørdag så han ud til at være på sit helt eget niveau, lød det ifølge Monday Night Football fra Gary Neville.

Anderledes mentalitet
Ifølge Gary Neville ser det ud til, at Mohamed Salah i de kommende år kommer til at være på et væsentligt højere niveau end holdkammeraten Sadio Mané.

- Man kan se på forskellen på mentaliteten hos Mané og Salah. Mané er vellidt. Jeg tror, at hans holdkammerater elsker ham. Han giver alt hver eneste gang, og han er altid uselvisk. 

- Og i den anden side har man så Salah. Nogle gange afleverer han ikke til sine holdkammerater. Han er lidt mere selvisk, og han er lidt mindre vellidt af fansene og holdkammeraterne af den grund.

- Men jeg ser på ham udefra, og jeg mener, at han er en absolut dræber på banen. Det minder mig om Ronaldo/Rooney-duoen i midten af nullerne. Det er dér, hvor Mané og Salah er nu. 

- Jeg tror, at Salah vil ende over Mané. Ikke fordi Mané ikke er en fremragende spiller. Han er lige så god, som Rooney var. Men grunden til, at nogle spillere er anderledes, er, at de oppe i hovedet er besat af at være verdens bedste spiller, når de går hjem om aftenen.

- Hvorimod folk som Rooney og Mané, de er mere optaget af, at deres hold vinder. De tænker, at de skal give alt og kæmpe for deres holdkammerater. Sådan tænker Salah ikke. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...