• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Raser over Ljungberg: Hans tøjstil siger alt

Foto: Getty Images

Freddie Ljungberg debuterede i weekenden som Arsenal-cheftræner, da London-klubben spillede 2-2 med Norwich. Ifølge den tidligere Manchester United-stjerne Paul Scholes viser svenskerens manglende jakkesæt dog, at han ikke er den rigtige mand til jobbet.

Af gram

Freddie Ljungberg har fået chancen som midlertidig cheftræner i Arsenal, efter at Unai Emery i fredags blev sat fra bestillingen. 

Det store spørgsmål er nu, om svenskeren kan vise så gode takter, at han ender med at få tilbudt jobbet på permanent basis.

Læs også: Skuffet Ljungberg efter første kamp: Kun sejre tæller

Burde vise lidt stolthed
Ifølge Manchester United-legenden Paul Scholes viser Freddie Ljungbergs tøjvalg til søndagens debutkamp mod Norwich dog med al tydelighed, at svenskeren ikke er den rette mand til jobbet.

Freddie Ljungberg havde således valgt at iklæde sig en striktrøje frem for et jakkesæt. Og det holder slet ikke, hvis man spørger Scholes.

- Man skulle tro, at han ville hoppe i et jakkesæt, for at vise lidt stolthed over, at han har fået chancen. I mine øjne ville det være en god start. At tage skjorte og slips på, for at vise lidt disciplin. Jeg tror ikke, at han er den rette mand, lyder det ifølge The Sun fra Scholes.

Raser over Mustafi
Arsenal endte med at spille 2-2 med Norwich, og efter slutfløjtet valgte Paul Scholes også at gå i flæsket på Shkodran Mustafi.

- Det kommer ikke som en overraskelse... i mine øjne kan man argumentere for, at han kostede begge mål. Han tackler ikke. Han bør komme ind på bolden, men han stiller sig så langt væk (fra modspillerne, red.), fordi han er bange for at blive afdriblet. Han tænker kun på at komme tilbage til sit eget felt, i stedet for at gå modspilleren i møde. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...