• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- United skal hente Haaland, uanset hvad han koster

Foto: Getty Images

Manchester United bør købe Erling Haaland til sommer, uanset om nordmanden kommer til at koste langt over en milliard kroner. Sådan lyder det fra den tidligere Premier League-angriber Dean Ashton.

Af gram

Erling Haaland rygtes i disse dage væk fra Dortmund, idet nordmanden allerede ser ud til at have vokset sig for stor til den tyske storklub.

Og ifølge den tidligere West Ham-angriber Dean Ashton bør Manchester United betale hvad end, der skal til, for at få fat i den norske bomber, der indtil videre er noteret for 43 mål i 43 kampe for Dortmund. Ifølge talkSPORT kommer Erling Haaland formentligt til at koste næsten 1,3 milliarder kroner, hvis han skal hentes denne sommer. Haalands frikøbsklausul på 580 millioner kroner træder således først i kraft i 2002, forlyder det.

- Jeg mener, at Manchester United bør gøre alt for at få ham. Jeg mener, at han er et talent, der kommer til at definere den her generation. Han kunne blive indkøbet for Manchester United i de næste 10 år. Eller for enhver anden klub. Det antal mål, han kommer til at bidrage med. Det er ikke kun én sæson, hvor han har formået at gøre det, på det højeste niveau, lyder det, ifølge talkSPORT, fra Ashton.

- Han har været i tre klubber i forskellige lande, hvor han har været i stand til at tilpasse sig til at spille på det højeste niveau. 18 mål i 13 Champions League-kampe, det er vanvittigt! Hvad ville han kunne levere for Manchester United?

- Et indkøb af ham bør stå øverst på deres liste. Jeg er klar over, at han har en frikøbsklausul næste sommer. Men det her er en spiller, hvor man bliver nødt til at betale hvad end, han så kommer til at koste. Så vigtig kan han blive for klubben.

Den 20-årige Erling Haaland skiftede i januar 2020 fra Red Bull Salzburg til Dortmund. Nordmanden har scoret 71 mål i klubregi siden starten af sidste sæson. I alt har Haaland scoret 98 mål i 143 kampe i karrieren. Tipsbladets Sebastian Stanbury opfordrede tidligere på ugen Erling Haaland til at vælge Manchester City, mens CLBOLD.dk for nyligt rangerede nordmandens mest sandsynlige destinationer

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...