• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

United-spiller erkender: Jeg kan blive nødt til at stjæle Pogbas telefon

Paul Pogba rygtes dagligt væk fra Manchester United, men brasilianeren Andreas Pereira anser Pogba som en af sine tætteste venner. Og forud for lørdagens træningskamp mod Inter jokede Pereira med, at et tyveri af Pogbas telefon måske kan sætte en stopper for et eventuelt skifte.

Af gram

Paul Pogba slog tidligere på sommeren fast, at han ønsker at forlade Manchester United, og franskmanden har igennem længere tid været rygtet til Real Madrid.

Pogbas holdkammerat i Manchester United, Andreas Pereira, synes dog at et Pogba-exit lyder som en dårlig idé.

Læs også: Nok er nok: United flyver baneansvarlig til Kina

Brasilianeren vil således ikke afvise, at han kan finde på at stjæle Pogbas telefon, så franskmanden ikke får nogle gode idéer.

Tætte venner
United-truppen er i disse dage i Singapore, hvor Inter venter i en træningskamp, og det var altså her, at Pereira løftede sløret for sine tyvagtige overvejelser.

- Det er fantastisk at træne og spille sammen med ham. Han er en glimrende fyr at have i truppen. Det er meget vigtigt, at han bliver hos os. Han er en virkelig god spiller, og en super rar person. Jeg lærer af ham hver dag. Han er en af mine tætteste venner. Jeg har været her sammen med ham, siden jeg var 16, så han er som familie for mig. Jeg kan muligvis blive nødt til at stjæle hans telefon, så han ikke taler med nogen, lyder det ifølge Goal fra Pereira.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...