• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

United-stjerne fastholder: Jeg blev ikke skidt i munden af en fugl

Foto: Getty Images

Det skete for fem år siden, men Manchester United-stjernen Ashley Young bliver stadig spurgt til episoden, hvor han tilsyneladende blev skidt i munden af en fugl. Ifølge Young tror hverken hans hustru eller hans holdkammerater på ham, når han siger, at han ikke blev skidt i munden.

Af gram

Ashley Young gæstede for nyligt Manchester Uniteds egen podcast, og her talte backen om flere aspekter af sin lange karriere på Old Trafford.

Og undervejs i interviewet kom snakken hen på et emne, der har forfulgt Young siden en Premier League-kamp mod Swansea tilbage i 2014. Ud fra tv-billederne så det således grangivelig ud til, at Ashley Young blev skidt i munden af en fugl, da han var i gang med at kommunikere med en medspiller.

Læs også: Officielt: Ashley Young forlænger kontrakten med Manchester United

Ingen vil tro på ham
Ashley Young udtalte tilbage i 2015 til den engelske avis The Telegraph, at 'han med 100 procents sikkerhed' ikke blev skidt i munden af en fugl. Desværre for englænderen er det dog de færreste, der tror på den udlægning. 

- Det skete ikke! Gud må vide, hvor mange gange jeg har forklaret det her. Det nåede dertil, hvor jeg overvejede, om jeg var nødt til at arrangere et interview, så jeg kunne forklare, at det ikke skete. Men jeg gad ikke bruge tid på det. Det gik viralt dengang, og jeg tror stadig, at det cirkulerer rundt. Selv min hustru og mine børn bliver ved med at sige, at en fugl sked i min mund. Men nej, det skete ikke, lyder det således ifølge UTD Podcast fra Young.

Manchester United har fået en medarbejder fra klubbens egen tv-kanal MUTV til at analysere klippet i slowmotion. Og ifølge medarbejderen tyder det på, at Ashley Young faktisk har ret i, at han ikke blev skidt i munden.

Mobbet af holdkammerater
Det tyder dog på, at MUTV-medarbejderen er den eneste, der rent faktisk tror på Ashley Young. Heller ikke backens holdkammerater tror således på hans afvisning. Luke Shaw har således forklaret til The Telegraph, at Young ofte bliver mobbet med fugleepisoden.

- Vi griner stadig af situationen, hvor han fik fuglelort i munden mod Swansea. Hvis du spørger ham, så vil han sige, at det ikke var fuglelort. Vi hang en kæmpemæssig falsk fugl over hans plads i omklædningsrummet, hvilket han ikke brød sig om.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...