• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

United-stjerne måtte give sig selv bøde - men bebrejder Pogba

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds Nemanja Matic mener, at Paul Pogba bør betale 50 procent af den bøde, som serberen for nyligt var nødt til at give sig selv, da han kom for sent til et holdmøde.

Af gram

Nemanja Matic står for at håndhæve bødekassen i Manchester Uniteds omklædningsrum, men serberen var for nyligt nødt til at give sig selv en bøde. 

Sådan lyder det nu fra Matic i et interview med manutd.com, hvor den 32-årige midtbanespiller forklarer, hvordan han endte med at overtræde en af de regler, han selv havde været med til at formulere.

- Jeg må erkende, at jeg gav mig selv en bøde før Newcastle-kampen. Jeg kom to sekunder for sent til et møde. Og reglerne er ens for alle. Jeg var nødt til at give mig selv en bøde, for de opdagede mig, lød det således fra Matic.

Giver Pogba skylden
Nemanja Matic har dog tænkt sig at lade holdkammeraten Paul Pogba betale halvdelen af bøden.

- Jeg kom for sent til mødet. Jeg talte med Paul i lokalet uden foran mødelokalet. Så vil jeg bede ham om at betale 50 procent af min bøde. Jeg ved dog ikke, om han vil acceptere det.

Gav også bøde til kaptajnen
Nemanja Matic har formuleret de forskellige regler sammen med holdets anfører, Harry Maguire. Alligevel var Matic dog nødt til at give kaptajnen en bøde for nyligt.

- Han fik en bøde, ja. Han tog sin telefon med til træningscentret. Problemet var, at vi begge beslutter, hvad der skal give bøder. Og et par dage senere medbragte han så sin telefon til træningscentret. Så jeg sagde: 'Harry, jeg er ked af det, men...'

- Disciplin er meget vigtigt på vores hold, og det er derfor, at vi har formuleret nogle meget basale regler. Kom til tiden til træning. Kom til tiden til møderne. Ingen telefoner i træningscentret. Det tog nogle måneder for drengene at vænne sig til det, så der er kommet mange penge i bødekassen. Men det skal nok blive bedre. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...