• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

United-stjerne om Zlatan: Han var skør

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic sørgede for, at ingen gik og dovnede til træningen i Manchester United. Sådan lyder det nu fra Luke Shaw, der hylder sin tidligere holdkammerat.

Af gram

Zlatan Ibrahimovic spillede i Manchester United fra 2016 til 2018, og svenskeren efterlod et godt indtryk, lyder det nu fra Luke Shaw.

- Han var skør. Jeg tror, at vi havde brug for en som ham i omklædningsrummet. Han var utrolig. Han havde stadig talentet, og selvom han var lidt ældre, så var han stadig den utrolige spiller, som han altid har været, lyder det ifølge Goal fra Shaw.

Læs også: Avis: Bitter Zlatan vil ikke udelukke transfer til anden Serie A-klub

- Han var glimrende i omklædningsrummet. Han lavede mange jokes, men når det tid til alvor, så skar han igennem, og det kunne man godt mærke. Jeg tror, at han er født som vinder. Selv i små kampe til træning havde han lyst til at slå dig ihjel, hvis du var på hold med ham og tabte. 

- Så jeg mener, at han fik det bedste ud af alle, mens han var her. For folk kunne ikke gå rundt og dovne. For hvis man var på hans hold og tabte, så var man død. 

Zlatan Ibrahimovic blev i tiden i Manchester United ramt af en grim knæskade, og skiftede i 2018 til LA Galaxy, inden han i januar vendte tilbage til AC Milan.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...