• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Van de Beek-agent fnyser over Solskjær: Jeg bryder mig slet ikke om det

Foto: Getty Images

Donny van de Beeks agent er absolut ikke tilfreds med, at hollænderens spilletid har været ganske begrænset indtil videre.

Af gram

Donny van de Beek er Manchester Uniteds eneste store forstærkning i dette vindue, men indtil videre har hollænderen ikke fået den store spilletid.

I sæsonens to første Premier League-kampe har Ole Gunnar Solskjær således blot givet Donny van de Beek sammenlagt 24 minutters spilletid. I lørdagens 3-2-sejr over Brighton blev Donny van de Beek først indskiftet i det 90. minut. 

Læs også: Barcelona-stjerne nærmer sig udlejning til engelsk storklub

Og det er ikke absolut ikke noget, der behager den hollandske stjernes agent.

Bryder sig ikke om det
I et interview med Voetbal Primeur fnyser Donny van de Beeks agent, Sjaak Swart, således over den begrænsede spilletid.

- Udskiftningsspiller... jeg bryder mig absolut ikke om det. Personligt ville jeg ikke kunne gøre det. Indskiftet med fire minutter tilbage, lyder det fra Swart.

United kunne have tabt 7-1
Donny van de Beek, der startede inde i Carabao Cup-kampen mod Luton, scorede i sin Premier League-debut mod Crystal Palace, og hollænderen var også involveret i opspillet til den straffesparkskendelse, der sikrede Manchester United sejren mod Brighton. 

- Jeg er nødt til at påpege, at han har gjort tre gode ting. Straffesparket, som førte til sejrsmålet, kom fra ham. Normalt burde de (United, red.) have tabt 7-1. Brighton ramte træværket fem gange. Brighton har et fint hold, men... det må altså ikke ske for Manchester United. 

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...