Video : Tipsbladet
Generelle

Ronaldo tæt på eksakt kopi af 'guddommeligt' mål

Cristiano Ronaldo var i søndagens sejr over Sampdoria tæt på at levere en nærmest eksakt kopi af sit utrolige hovedstødsmål mod selvsamme modstander tidligere på sæsonen.

Juventus sikrede sig søndag klubbens niende mesterskab på stribe, da Cristiano Ronaldo og kompagni besejrede Sampdoria med 2-0.

Ronaldo blev noteret for et enkelt mål i sejren, men portugiseren var undervejs i opgøret tæt på at levere en næsten eksakt kopi af det formidable hovedstødsmål, han scorede mod netop Sampdoria tidligere på sæsonen.

Og TV 2 SPORT-kommentatoren Martin Gottschalk Aksglæde holdt efterfølgende ikke tilbage i sin ros af Cristiano Ronaldo.

- Det er jo næsten en kopi af det her guddommelige mål, han lavede mod netop Sampdoria i det omvendte møde tilbage i december, lød det ifølge TV2.dk fra Martin Gottschalk Aksglæde.

Cristiano Ronaldo nåede tilbage i december en utrolig højde på to meter og 56 centimeter, og ifølge den tidligere danske landsholdsspiller Kasper Lorentzen, der i dag arbejder som ekspert for TV 2 SPORT, er det 'fuldstændigt vanvittigt', hvad Cristiano Ronaldo som atlet formår at præstere på en fodboldbane.

Misbrugte straffespark
Cristiano Ronaldos hovedstødsforsøg blev reddet på stregen af Sampdorias keeper, men portugiseren formåede i sidste minut af første halvleg at bringe Torino-klubben foran efter en smart frisparkskombination.

Federico Bernardeschi øgede senere til 2-0, inden Cristiano Ronaldo til slut misbrugte et straffesparksforsøg, da portugiseren ramte overliggeren.

Med to runder tilbage af Serie A-sæsonen bliver det dermed svært for Cristiano Ronaldo at indhente Ciro Immobile på topscorerlisten. Lazio-målræven er således noteret for 34 fuldtræffere, mens Ronaldo er oppe 31 kasser.