• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Vidic: Sådan reagerede Ronaldo, da Ferguson råbte af ham for første gang

Foto: Getty Images

Ifølge Manchester United-legenden Nemanja Vidic stod det hurtigt klart, at det var mest gavnligt, hvis man ikke kritiserede Cristiano Ronaldo til træning og under kampe.

Af gram

Sir Alex Ferguson var kendt for at være en nådesløs chef, men det var ikke alle sine spillere, som skotten var ude med riven efter. 

Således reagerede Cristiano Ronaldo ikke videre positivt, da Ferguson for første gang råbte af den unge portugiser, der som 18-årig ankom til Manchester United i 2003. Sådan lyder det fra Cristiano Ronaldos tidligere holdkammerat på Old Trafford, Nemanja Vidic. 

Læs også: United-legende om Liverpool-profil: Han er tæt på at være verdens bedste

- Jeg tror ikke, at Ronaldo var glad, da Ferguson råbte af ham. I begyndelsen sagde han på et tidspunkt noget til Ronaldo, som reagerede på en meget følesesladet måde. Han tog det personligt, men han var også meget ung. Han var 20 år gammel, lød det i 2019 fra Vidic i podcasten League of Legends. 

Bedst ikke at sige noget
Ifølge Nemanja Vidic, der var med til at vinde et Champions League-trofæ og fem Premier League-titler med Manchester United, indså Sir Alex Ferguson herefter, at han var nødt til at tage fløjlshandskerne i brug, når han skulle instruere Cristiano Ronaldo.

- Selvfølgelig indser man, at man næste gang ikke skal sige noget til ham. Det indså jeg også. Det var bedre ikke at sige noget til ham, for ellers ville han blive for emotionel, og så ville han ikke være i stand til at hjælpe holdet.

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...