• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Vil tvinge landstræner til at bruge stjerne: - Han må adlyde ordren

Foto: Getty Images

Real Madrids Karim Benzema kan se frem til comeback på landsholdet, hvis Michel Moulin bliver valgt som præsident for det franske fodboldforbund.

Af gram

Noël Le Graët er præsident for det franske fodboldforbund, og det forventes også, at han bliver genvalgt til posten, som han har bestridt siden 2011. 

Real Madrid-stjernen Karim Benzema vil dog sandsynligvis krydse fingre for, at det i stedet bliver Michel Moulin, der bliver forbundets kommende præsident. Moulin, der tidligere har arbejdet for PSG, har således tænkt sig at give landstræner Didier Deschamps besked på at udtage Karim Benzema igen, såfremt han altså ender med at blive forbundets præsident. 

Læs også: Real Madrid-stjerne raser over retssag: - En farce

- Hvad angår Karim Benzema, som er en fremragende angriber, så er Didier Deschamps ansat af det franske fodboldforbund. Hvis han ovenfra får besked på at spille med Benzema, så er han nødt til at gøre det, lyder det ifølge Goal fra Moulin. 

Involveret i besynderlag sag om afpresning
Den i dag 33-årige Karim Benzema har opnået 81 kampe for det franske landshold, men Real Madrid-målrævens seneste optræden i landsholdstrøjen var tilbage i 2015. 

Benzema kom således i unåde, da angriberen blev involveret i en sag om afpresning af landsholdskollegaen Mathieu Valbuena. I sidste uge kom det frem, at Benzema skal i retten i sagen. Spørgsmålet er også, om Deschamps vil finde sig i at blive tvunget til at udtage Benzema, som ikke umiddelbart har været savnet. Siden 2015 har Frankrig således vundet sølv ved EM i 2016 og guld ved VM i 2018.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...