• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Vil overhale Liverpool indenom: Spurs vil hente Eriksen-afløser i Bundesligaen

Mauricio Pochettino er begyndt at kigge sig om efter afløsere til Christian Eriksen, hvis danskeren vælger at forlade London-klubben til sommer. Og argentineren har fået et godt øje til Bayer Leverkusen-stjernen Julian Brandt.

Af gram

Julian Brandt er en af Bundesligaens mest interessante unge spillere, men Bayer Leverkusen-stjernen kan snart være fortid i tysk fodbold.

Således har flere engelske klubber vist interesse i den tyske landsholdsspiller, der kom på banen i alle af Tysklands tre kampe ved VM-slutrunden sidste sommer.

Læs også: Se listen: De fem største stjerner med kontraktudløb til sommer

Har imponeret i Leverkusen
Liverpool har længe været anset som favorit til at hente Julian Brandt, men nu skriver den tyske avis Sport Bild, at Tottenham vil forsøge at overhale Liverpool indenom, i kampen om Brandts underskrift.

Den 23-årige Julian Brandt har imponeret i Bayer Leverkusen i denne sæson, hvor han har scoret ni mål og lavet 17 assists i 42 kampe.

Overkommelig pris
Ifølge den tyske avis har Mauricio Pochettino vist interesse i Brandt, og Tottenham har allerede holdt møder med spillerens far, med henblik på et sommerskifte.

Brandts pris på 186 millioner skræmmer ikke hverken Liverpool eller Tottenham væk. Jürgen Klopp havde allerede kig på tyskeren i 2017, hvor Liverpool istedet valgte at købe Mohamed Salah.

De engelske klubber kan dog også se frem til at kæmpe med både Dortmund og Atlético Madrid om Julian Brandts underskrift, forlyder det. 

Kan afløse Eriksen
Mauricio Pochettino ser angiveligt Julian Brandt som en potentiel afløser for Christian Eriksen, hvis danskeren vælger at drage mod Spanien til sommer. 

Christian Eriksen har kontraktudløb i sommeren 2020, og har indtil videre afvist at underskrive en kontraktforlængelse med Tottenham.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...