• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Vraget og frustreret Rakitic taler ud: Jeg er ulykkelig

Foto: Getty Images

Den kroatiske midtbanespiller er langt fra tilfreds med bænkpladsen i FC Barcelona.

Af porse

Ivan Rakitic har i denne sæson været henvist til bænken, eftersom Ernesto Valverde har foretrukket andre midtbanespillere, såsom nytilkomne Frenkie De Jong, fremfor ham. 

Kroaten blev eftersigende også brugt i Neymar-forhandlingerne i sommers, og generelt tyder det ikke på, at han er på vej tilbage i startopstillingen. 

Nu har hovedpersonen så gæstet et TV-show i Spanien, hvor han blandt andet fortalte sine tanker om sæsonen indtil videre. 

- Hvordan har min lille datter det, når hendes legetøj bliver taget fra hende, spurgte han værten i showet.

- Ulykkelig. Jeg har den på samme måde. De har taget bolden fra mig, og jeg er ulykkelig, siger han i TV-showet ifølge Marca. 

Rakitic, der kom til Barca i sommeren 2014, er slet ikke i tvivl om, at han stadigvæk har en masse at bidrage med, hvis han får chancen. 

- Jeg har givet så meget til Barca i de her fem år, og jeg vil så gerne fortsætte med at have det godt her. Jeg er 31, ikke 38, og jeg føler, at jeg er på mit bedste, siger han. 

Ivan Rakitic står noteret for syv La Liga-kampe i denne sæson - kun i én af dem er han startet på banen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...