• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Vred tv-vært: Carragher skulle være fyret for at spytte på 14-årig pige

Foto: Getty Images

Den tidligere vært på Sky Sports, Richard Keys, forstår ikke hvorfor Jamie Carragher stadig sidder i jobbet.

Af gram-hanssen

Det vakte ganske stor opsigt i England, da Liverpool-legenden Jamie Carragher blev fanget på kamera sidste år, på mindre flatterende vis. Carragher kørte her ved siden af en fotograf, der drillede ham med United sejr over Liverpool kort forinden.

Til sidst blev Carragher så frustreret, at han valgte at spytte efter manden ud af bilen - men ramte så i stedet mandens 14-årige datter, der sad ved siden af. Carragher undskyldte efterfølgende offentligt, men blev alligevel suspenderet som ekspert på Sky Sports. 

Læs også: Liverpool udfordrer Chelsea og Napoli: Vil sikre sig højtvurderet Genk-spiller

Sky Sports valgte dog i sidst ende at tage Carragher tilbage, efter en periode væk fra skærmen - og det burde de ikke have gjort, siger Richard Keys, der selv blev fyret fra Sky i 2011, efter sexistiske kommentarer. 

- Se på de ting, der er sket. Jeg gik ikke nedenunder, bankede på døren og spyttede hende i ansigtet. Og på den anden side, er manden (Carragher, red.) der begik en kriminel handling på et offenligt område, blevet budt velkommen tilbage på Sky som en helt. Jeg mener, kom nu! Er der overhovedet nogle ligheder? Det synes jeg ikke, sagde Keys til The Athletic.

Richard Keys glemte tilbage i 2011 at slukke sin mikrofon, da han kom med nedladende kommentarer om den kvindelige dommer, Sian Massey-Ellis. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...