• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Wenger erkender: Godtede sig over kæmpe Liverpool-nedtur

Foto: Getty Images

Den legendariske Arsenal-træner Arsene Wenger indrømmer nu, at han var stærkt tilfreds med, at Liverpool tilbage i februar blev ydmyget af Watford.

Af gram

Arsene Wenger sluttede ikke helt på toppen i Arsenal, men den franske trænerlegende kan stadig glæde sig over, at han er indehaver af en imponerende Premier League-rekord.

I 2003/2004-sæsonen førte Wenger således Arsenal til et mesterskab, hvor London-klubben tilmed formåede at gå ubesejret igennem sæsonen. Og det er en bedrift, der ikke er blevet gentaget siden.

Læs også: Arsenal-stjerne står til straf: Inhalerede lattergas fra ballon

Meget tilfredsstillende
I løbet af denne sæson har Arsenal-fansene dog siddet og bidt negle, fordi Liverpool indledte sæsonen med at gå ubesejret igennem de første 26 kampe. 

Dermed tydede meget på, at Jürgen Klopps tropper kunne gentage Arsenals utrolige bedrift fra 2004. Heldigvis for Arsene Wenger og Arsenal blev Liverpool dog i februar ydmyget med 3-0 af Watford. Og Wenger vil da heller ikke lægge skjul på, at han godtede sig over Liverpools nedtur.

- Ja, det var meget tilfredsstillende, da jeg så Liverpool tabe. Man ønsker altid at være den eneste, der har formået at gøre en bestemt ting, lyder det ifølge beIN Sports fra Wenger.

- Liverpool kunne faktisk have gjort det. Men det viser bare, hvor svært det er at gentage denne bedrift. I det mindste modtog jeg en masse hilsener fra Arsenal-fans den dag.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...