• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Wenger: Jeg snød Spurs for United-stjerne, mens jeg hilste på paven

Foto: Getty Images

Tottenham var i 2014 tæt på at hente Danny Welbeck i Manchester United, men Arsene Wenger formåede at overhale naboerne indenom, selvom franskmanden stod i kø til at hilse på paven i Rom.

Af gram

Arsenal-legenden Arsene Wenger er på vej med en ny selvbiografi, 'My Life in Red and White', og i den forbindelse har trænerlegenden blandt andet ladet sig interviewe af The Athletic.

Og her afslørede den 70-årige franskmand blandt andet, hvordan han i 2014 hentede Danny Welbeck i Manchester United for næsen af ærkerivalerne fra Tottenham. 

Læs også: Wenger ryster på hovedet af Arteta: Giv nu Özil chancen

Presset situation i Rom
Wenger var således på vej til Rom for at overvære den såkaldte 'Match for Peace', som var en velgørenhedskamp, der var arrangeret af paven. Stjerner som Lionel Messi, Ronaldinho og Diego Maradona deltog blandt andet. 

- I lufthavnen fik jeg at vide, at Welbeck var ved at skrive under med Tottenham. Men det lykkedes mig at snuppe ham for næsen af dem. Det var en sjov historie, for jeg forhandlede hele dagen.

- Ivan Gazidis og Dick Law forhandlede for os. De ringede mig op, og jeg havde også agenten i røret. På et tidspunkt var jeg nødt til at sige til ham: 'Hør her, jeg er nødt til at lægge på, for jeg står foran paven'. Han sagde: 'Hvad?' og jeg svarede 'ja', for vi stod i kø til at få taget et billede med paven.

- Jeg prøvede at bevæge mig bagud i køen, fordi jeg var i gang med de her forhandlinger. Til sidst stod jeg foran paven, og så blev jeg nødt til at sige til agenten: 'Hør her, nu går den ikke længere, jeg skal hilse på paven nu!'

I sidste ende lykkedes det Arsene Wenger at hente Danny Welbeck, som forlod Manchester United for 150 millioner kroner. Welbeck tørnede ud for Arsenal indtil 2019, hvor angriberen rykkede til Watford. I skrivende stund er den 29-årige tidligere landsholdsspiller dog klubløs. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...