• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Wenger raser over Bayern München

Foto: Getty Images

Serge Gnabry tegner til at blive en topklassespiller for Bayern München, og det ærgrer man sig nok en del over i tyskerens tidligere klub, Arsenal. Gnabrys tidligere chef, Arsene Wenger, anklager nu de tyske mestre for en lyssky tilgang.

Af gram

Serge Gnabry er for tiden flyvende i Bayern München, og det har nok ført til en del fortrydelse i Arsenal, hvor kantspilleren huserede indtil 2016.

Gnabry scorede onsdag aften for det tyske landshold mod Argentina, og nettede i sidste uge fire gange mod Tottenham i London.

Læs også: Wenger afslører: Har sagt nej til flere tilbud

Gnabrys tidligere chef i Arsenal, Arsene Wenger, slår overfor Beinsports dog nu fast, at han prøvede at holde på tyskeren.

- Vi prøvede at forlænge hans kontrakt i lang tid, og jeg tror, at Bayern München manipulerede tingene bag kulisserne, i forhold til, at han ville tage videre til Bayern München fra Werder Bremen.

Werder Bremen købte Gnabry af Arsenal i 2016, og solgte i 2017 fløjen videre til Bayern München.

Troede på ham
Wenger hentede Gnabry til Arsenal, da tyskeren blot var 16 år.

- Han var altid en meget talentfuld knægt, som manglede selvtillid nogen gange. Men vi var altid overbeviste om, at han var en spiller, som kunne opnå meget. Han kom tilbage fra en rigtig dårlig oplevelse i West Bromwich (lejeophold, red.), hvor han fik sin selvtillid ødelagt. Jeg prøvede at bygge ham op igen, fordi jeg troede på ham. 

Skal være mere stabil
Wenger erkender, at han var noget rystet over, at se Gnabry score fire gange mod Tottenham. Franskmanden mener dog stadig, at tyskeren skal blive mere stabil i sine præstationer.

- En karriere på øverste niveau handler om stabilitet. Hvis du ser på de spillere, der dominerer vores sport, så er det dem, der viser vanvittig stabilitet. Det er det, det handler om. Kan han bevare den kvalitet, som han viste i den kamp?

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...