• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Werner forklarer: Derfor spiller jeg ikke Champions League for Leipzig

Foto: Getty Images

RB Leipzig står til august for første gang nogensinde i Champions League-kvarfinalerne, men tyskerne må klare sig uden deres topscorer, Timo Werner.

Af gram

Timo Werner spillede lørdag sin sidste kamp for RB Leipzig, da Julian Nagelsmanns tropper sluttede sæsonen med en 2-1-sejr over Augsburg.

Werner scorede begge målene i sejren, men skal ikke spille med, når RB Leipzig til august skal spille Champions League-kvartfinale i Portugal. 

Læs også: Chelsea-profil: Jeg overtalte Werner til at skifte til os

Lod agenten tage beslutningen
Werner skifter således til Chelsea den 1. juli, og derfor må angriberen altså skuffe RB Leipzig-fansene. Og Werner er da også ked af, at han ikke kan hjælpe den tyske klub, der for første gang står i en Champions League-kvartfinale.

- Selvfølgelig gør det mig ked af det, at jeg ikke kan hjælpe til ved at spille i Champions League. Men jeg er Chelsea-spiller fra den 1. juli, og Chelsea betaler min løn fra den dato, lyder det ifølge Sportbuzzer fra Timo Werner.

- Det stod klart, at alle parter var nødt til at nå frem til en afklaring på dette spørgsmål. Chelsea, Leipzig og min lejr. Jeg forsøgte selvfølgelig at holde mig ude af Champions League-spørgsmålet så meget som muligt, fordi det stod klart, at jeg var nødt til at skuffe den ene af de to klubber. Og derfor var det min agent, der i sidste ende nåede frem til en aftale med klubberne.

Timo Werner nåede i denne sæson at score 34 mål i 45 kampe for RB Leipzig, hvoraf de 28 blev scoret i Bundesligaen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...