• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Werner om Chelsea-transfer: Jeg kunne have valgt United

Foto: Getty Images

Timo Werner slår nu fast, at en håndfuld klubber kæmpede om ham, men at den samlede pakke i Chelsea viste sig at være mest attraktiv for ham.

Af gram

Timo Werner skal spille for Chelsea i næste sæson, men tyskeren afslører nu, at han også kunne have valgt at tage til eksempelvis Manchester United. 

De røde djævle blev således også meldt interesseret i Bundesliga-bomberen, der dog altså valgte at tage til Stamford Bridge.  

Læs også: Werner forklarer: Derfor spiller jeg ikke Champions League for Leipzig

Flere klubber var i spil
I et interview med det tyske medie Sportbuzzer blev Timo Werner således spurgt, om han kunne være taget til enten Manchester United, Liverpool eller Inter.

- Det kunne være sket. Der var nogle topklubber, der kæmpede om mig. Hele pakken i Chelsea var dog bedst for mig, min spillestil og min karriere. I England spilles der flere kampe end i Tyskland, så der er ikke meget tid til at træne. Men det er sandt. Jeg er nødt til at bevise mig selv og give den fuld skrue, lyder det fra Timo Werner.

- Vi nåede til enighed for et par uger siden. Det hele var ganske uproblematisk, fordi jeg havde lang tid til at tage en beslutning, på grund af coronapausen. Det er ingen hemmelighed, at der var flere tilbud.

Timo Werner har i denne sæson scoret 34 mål i 45 kampe for RB Leipzig.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...