• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Victor Samuel Risager

Wesley Sneijder arbejder på comeback – træner med hos miniputklub

Foto: Getty Images

Dent tidligere stjernespiller vil efter sigende gøre comeback i hollandsk fodbold.

Af risager

For nylig blev det annonceret, at Arjen Robben dropper sit karrierestop og vender tilbage til hollandsk fodbold for at spille for FC Groningen, og det ser ud til, at Wesley Sneijder nu gør ham kunsten efter.

Wesley Sneijder lagde ellers støvlerne på hylden i 2019, men nu snører han dem angiveligt igen. Det skriver RTV Utrecht.

Den tidligere landsholdsstjerne, der spillede for blandt andre Ajax, Real Madrid, Inter og Galatasary, er i dialog med FC Utrecht om en kontrakt, skriver mediet.

Det kræver imidlertid, at han kommer i form først. Sneijder har øjensynligt taget en del på, siden han stoppede karrieren, og de kilo skal smides. Derfor begynder han efter sigende at træne med DHSC fra den femtebedste hollandske række i denne måned. 

FC Utrecht har endnu ikke meldt noget officielt ud angående 36-årige Wesley Sneijder, og om han kan komme i form og tilspille sig en kontrakt, må tiden vise. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...