• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Xavi glæder sig til cheftrænerjob i Barça: Min stab forbereder sig intensivt

Foto: Getty Images

Barcelona-legenden Xavi slår nu fast, at hans største håb er at blive cheftræner for den katalanske klub.

Af gram

Barcelona har blot hentet én sejr i klubbens seneste tre kampe, og nu forlyder det, at cheftræner Quique Setien bliver præsenteret for en fyreseddel efter denne sæson.

Klublegenden Xavi var i januar tæt på at blive ny cheftræner i Barcelona, men valget faldt i stedet på Setien, der dog altså allerede nu ser ud til at være på vej videre.

Læs også: Bliver sparket på porten: Barcelona planlægger fyring af cheftræner

Xavis største håb
Og i et videointerview med Diario Sport fortæller Xavi nu åbent, at han ser frem til at blive cheftræner for Barcelona.

- Det største håb, jeg har nu, er at blive Barça-træner og at få Barça til at vinde igen. Det handler ikke om mig. Det handler om at få disse spillere til at triumfere igen. Og som konsekvens deraf forbereder min tekniske stab sig intensivt til det, og vi er meget spændte.

- Jeg er en klubmand. Jeg vil vende tilbage, når øjeblikket er det rette, så jeg kan starte et projekt fra bunden af. Jeg har sagt det mange gange: Jeg ønsker at tage de fodboldmæssige beslutninger i Barcelona. 

- Det er klart, at scenen er sat efter præsidentvalget. Jeg udelukker ikke noget. De forsøgte at hente mig i januar, og vi var i dialog. Jeg fortalte dem, at omstændighederne ikke var de rigtige. 

Det kommende præsidentvalg i Barcelona skal afholdes i sommeren 2021.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...