• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Xavi vil have Dream Team-trænerstab i Barça - udpeger to navne, han vil have

Foto: Getty Images

Barcelona-legenden Xavi har nu nævnt to tidligere Barcelona-spillere, som han vil have en del af sin trænerstab, når han skal være cheftræner for klubben.

Af gram

Barcelona havde i begyndelsen af halvfemserne et forrygende hold, der blev trænet af Johan Cruyff og gik under kælenavnet Dream Team.

I de senere år har Barcelona haft det lidt svært, men klublegenden Xavi afslører nu, at han har planer om at samle en Dream Team-trænerstab, når han vender tilbage til klubben som cheftræner. 

Læs også: Barça-legende er rystet over Zidane: - En underlig beslutning!

Xavi var i januar tæt på at blive Barcelonas nye cheftræner, men katalanerne endte med at ansætte Quique Setien i stedet. Det forventes, at Xavi bliver ansat efter næste sommers præsidentvalg i klubben.

Vil have en loyal stab
Og Xavi, der lige nu er cheftræner for Qatar-klubben Al Sadd, har allerede udpeget to personer, som han ønsker at have som en del af sin trænerstab, når han vender tilbage.

- Jeg er glad for, at jeg kan fortsætte med at samle trænererfaring og udfordre mig selv. Men selvfølgelig vil det være et privilegium for mig at træne Barcelona en dag. Jeg ønsker mig et Dream Team med Jordi Cruyff (Johan Cruyffs søn, red.), Carles Puyol og nogle af de nuværende spillere, lyder det ifølge El Pais fra Xavi.

- Jeg vil gerne sammensætte et hold af vigtige personer, som kender klubben, som jeg stoler på, og som vil være loyale overfor mig. 

Har respekt for Setien
Xavi slår desuden fast, at han har respekt for Barcelonas nuværende cheftræner, Quique Setien.

- I januar sagde jeg til dem, at det ikke var det rette tidspunkt, og siden da har de ikke kontaktet mig. Som culé (Barcelona-fan, red.) ønsker jeg dem det bedste. Jeg respekterer Quique Setien meget. Han har en stil, der minder meget om det, som Barca har brug for, hvilket er 'Cruyffismo'. En anden ting er selvfølgelig de resultater, som den spillestil medbringer...

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...